Rengøring – De bedste tips og tricks

Billig rengøring Horsens - Få 3 tilbud

Rengøring af brucenicher: Tør bruseniche/-kabinen af, når I har været i bad, det hindrer de fæle kalkbelægninger, der er svære at fjerne.

Fliser: Brug flydende rengøringsmiddel og vand til almindelig rengøring. Fjern kalkbelægningerne på fliserne ved at overbruse dem, så fugerne bliver mættet med vand. Vask fliserne af med en blanding af vand og 32 %-eddikesyre i forholdet 3:1. Brug en skuresvamp, hvor kalken sidder fast. Skyl efter med rent vand, og tør til sidst med bløde bomuldsklude. Pas på, at eddikesyreopløsningen ikke løber ned i bundkarret, hvis det er af emalje.

Rengøring af el-kedler og strygestål

Elkedler: Elkedler kan enten være af rustfrit stål eller plast. Varmelegemet kan være skjult eller ligge i bunden af elkedlen. Det er billigst at afkalke med vand og eddikesyre. Fyld kedlen med en blanding af 5 dele vand og 2 dele 32%-eddikesyre. Tænd for kedlen og sluk, når vandet har kogt. 

Lad den stå, til den ikke syder mere. Kog kedlen ud 2-3 gange med rent vand, før du bruger den igen. Hvis kedlen er under 2 år, og du fortsat ønsker at gøre din reklamationsret gældende, skal du følge fabrikantens anvisning på afkalkning af kedlen. 

Strygesåler med belægninger af teflon eller andre plaststoffer tåler ikke nogen form for slibning, da de bliver ridsede og dermed ubrugelige. Midlet kaldet Strygejernrens, der kan købes hos farvehandlerne, fjerner ifølge firmaet belægninger på strygesåler af teflon.

Nullermænd og olmerdug

Nullermænd er et slangudtryk for synlige luftige støvsamlinger. Det er typisk støv, der har samlet sig omkring lidt hår, fibre eller andet lidt større affald.

Olmerdug er hjemmevævede svære satinmønstrede stoffer, vævet af hør eller bomuld med skudgarn af uld. Blev brugt til dyner og puder, men da det er meget tungt, bruges det i dag mest til møbelbetræk. 

Paneler eller piedestal

Paneler har flere betydninger: Kan være en vægbeklædning af træ, et fodpanel, der danner overgang mellem væg og gulv eller en lukket kasse med en samling af elledninger, kabler eller rør.

Man taler om at sætte nogen på en piedestal, men hvad er en piedestal egentlig? Det er en søjlelignende genstand, hvor man kan sætte specielt flotte statuer, potteplanter eller kunstgenstande på, eller et fint smalt skab til sølvtøj eller det fineste porcelæn.

At blive sat på en piedestal betyder, at der bliver set op til en, og man mener, at nogen er helt uden fejl. At blive pillet ned fra piedestalen betyder til gengæld, at nogen ikke er helt så beundringsværdige, som man tidligere havde troet.

Pelsklaner

Pelsklaner er små brune biller med brune dækvinger, der ligger hen over bagkroppen, og med sort hoved og forkrop. Den voksne bille er 3-4 min, mens de gyldenbrune larver er op til 8 mm med en lille hårdusk i bagenden. De lever af tørre rester fra planter og dyr, trives bedst ved temperaturer på omkring 24C og formerer sig udelukkende indendørs. De flyver udmærket. Findes i revner og sprækker i køkkenskabe ved fejelister, hvor de lever godt skjult. l køkkenomradet må der kun bruges insektspray, der indeholder pyrethrin, hvor der andre steder i huset må bruges et mølmiddel eller insektpudder.

Billig rengøring Horsens – Bestil 3 gratis tilbud

Undertiden kan man ikke orke at nå den normale rengøring selv – Løsningen er er hente to-tre prima billige tilbud. Ønsker du en velegnet og reel rengøringsassistent i postnummer 8700 Horsens? Her er en liste med eksempler på spørgsmål, der sommetider stilles ved en rengøringopgave:

  • Hvordan finder jeg vandets aktuelle hårdhed?
  • Hvor lang tid går der, før man modtager tilbud?
  • Kan man få gjort rent i weekenden?

Spar hurtigt 34% på privat rengøring i Horsens

Skal du bruge en kvalitetsbevidst og topmotiveret rengøringsassistent i 8700 Horsens? Det er ganske langsommeligt at få løst din rengøringsopgave selv – modtag hellere 2-3 sammenlignelige tilbud. Du mener vel, at det er lige lovlig langsommeligt, selv at skaffe priser ved en lokal billig rengøringsassistent i Horsens. Svenning Pehrsen i Horsens fandt 3 gode rengøringsspecialoverslag på cirka 12 timer og valgte Horsens Rengøring til at ordne opgaven. Her kommer et udvalg af seriøse rengøringsprodukter, der benyttes af professionelle:

  • Trip-Trap
  • Vikan
  • Vileda
  • Junckers
  • Akemi