Leder du efter billige airtracks og springbaner?

airtrack til haven og hjemmet sæt

Sponsoreret indhold

Hvis du er på udkig efter airtracks eller springbaner til både overkommelige priser og i høj kvalitet, så er jeg faldet over stedet for dig. Og så er de endda både designet og kvalitetssikret i Danmark, yaii 🙂

Hos Funtrax sælger de måske de bedste airtracks i Danmark. Funtrax har lager lige udenfor Silkeborg i byen Them. Og du er meget velkommen til, at komme forbi og både se og prøve før du køber.

Airtrack til hjemmet og haven

For eksempel kan du få det super lækre sæt med airtrack, incline og airroll  hjemmet eller haven for under 10.000 kr.

airtrack til haven og hjemmet sæt

I dette sæt er alt du skal bruge til, at komme i topform med spring, vejrmøller og jeg skal komme efter dig.

Hos Funtrax er de og virkelig gode til, at lægge billeder, videoer og konkurrencer op på Instagram og Facebook. Så det kan bestemt anbefales, at følge dem. Deres videoer er fyldt med helt “almindelige” børn og unge, som bare viser hvor nemt det er, at transportere udstyret, bruge det og pakke det væk. Og man behøver altså ikke være øvet eller verdensmester i spring for, at kunne lege og have sjov i timevis.

Der er også rigtig mange, som tager dem med på ferie og bruger dem der. Både på helt almindelig vis, men også til vandleg. Lidt ligesom man kender det fra de store oppustelige platforme eller skumplatforme i svømmehallerne.

Jeg garanterer, at der vil være timevis af sjov, motorisk udvikling og brede smil 🙂