Hvordan virker en nøgleboks?

Sponsoreret indhold

Nøglebokse er, hvad f.eks. ejendomsmæglere bruger til, at gøre husnøgler sikkert tilgængelige til brug af fremvisninger af boliger som de markedsfører og sælger. Der er flere typer af nøglebokse. F.eks. med kode, med nøgle og elektronisk.

Elektroniske nøglebokse kan kun åbnes med elektroniske nøgler; Displayet på nøglen fortæller dig, at du skal trykke på bunden af ​​kasse for at åbne den efter, at du har indtastet den korrekte kode. Når du trykker på den, skubber fjederen kammeret ned og nøglen til huset hviler i kammeret.

Med en nøgleboks med kode, indtaster du kombinationen og trykker på en manuel udløserknap og fronten åbnes. Nøglen vil være indeni.

Sikkerhed

Hver nøgle har en personlig kode knyttet til ejendomsmægleren, så hver gang et hus vises, sender det en rapport, der siger, hvilken tid huset blev vist frem, og hvem viste det frem.

Kombinationsnøgleboksen er sikrere end en nøgle på et kontor, da en nøgle kan blive forkert placeret og tabt nemt. De kræver en manuelt indtastet kode kun tilgængelig på noteringskontoret.

Lukning og åbning af nøgleboks

Når en nøgleboks frigiver sin “lænke”, springer toppen op ligesom en hængelås. For at frigøre lænken på en elektronisk nøgleboks skal du bruge din elektroniske nøgle og indtaste din personlige kode og også en særlig kode, der er tildelt hver enkelt nøgleboks.

For at frigive en kombinationslås skal du indtaste kombinationen for at åbne den, og der vil være en manuel udløser på indersiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *