Hvilken slags ridebukser skal du købe?

ridebukser

Sponsoreret indhold

Ryttere har en bred vifte af muligheder for udstyr og stil, når det kommer til ridetøj og ridebukser.

Ridebukser alene er der flere typer at vælge imellem, hvilket kan synes “skræmmende” for nye i sporten.
Her er de ting du skal overveje, når du vælger hvilke ridebukser du har brug for.

Knæ-Patch ridebukser

Disse bukser har en læderindsats på indersiden af ​​knæet. Den er designet til, at blive brugt med paddock støvler eller lange støvler. Polstring starter fra knæet helt ned til anklerne, hvilket giver fremragende greb. Knæ-brystbøjler bruges også af nogle udholdenhedsryttere, så hvis nogen af ​​disse aktiviteter er en del af din rutine så er knæ-patch ridebukser nyttige for dig.

ridebukser

Fuld sædebukser

Sammenlignet med knæ-patchbukser har fulde sædebukser en læderindsats fra knæene, op på benene og på sædet. De tilbyder beskyttelse mod gnidning og bruges typisk til dressur. Fuld sædebukser er dyrere end knæpatchbukser, men giver mere komfort.

Jodhpur ridebukser

Disse bæres primært af børn og nybegyndere. De slutter typisk ved anklerne og har en strømpe for at forhindre bevægelse. Paddock støvler ofte brugt med Jodhpur bukser.

de rette ridebukser

Jockey’s ridebukser

Båret af hestevæddeløbere, er jockeyens bukser brugt med matchende jockey støvler. De er normalt lavet af lette materialer og i modsætning til de andre bukser, der ikke er lavet til at passe til.

Apropos vi er ved snakken om tøj til ryttere, så skal de også bruge arbejdstøj i stalden, så det lidt finere ridetøj ikke ødelægges. Tag et smut i Combishoppen for at se på noget solidt og lækkert arbejdstøj.

Hvad skal man vælge?

Det anbefales normalt for begyndere at få jodhpurs. Først og fremmest er disse billigere, og hvis du er ny i sporten, er de robuste nok til grundlæggende ridning. Fuld sædebukser er bedst til dem, der rider i lange perioder. De, der foretrækker mere bevægelsesfrihed i sadlen, vil dog nok gøre det bedst med fuld sædebukser eller knæ-patchbukser.

Husk, at du som ved de fleste ting får hvad du betaler for. Et par ridebukser af god kvalitet vil altid være bedre for dig i det lange løb.

Har du gård?

Hvis du har en gård eller en farm, så er der stor mulighed for, at du har ænder, høns eller andre slags fugle. Og mangler du en rugemaskine, så skal du et smut ind på Krybdyrsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *