Hvad skal du lave i weekenden?

Sponsoreret indhold

Hvad skal du så lave i weekenden? Jeg skal som sædvanlig ud og give den lidt gas. Og der har jeg bestemt, at vi skal spille lidt beer pong før vi skal i byen. Jeg har hørt vildt meget om beer pong og synes det ser skide sjovt ud. Så nu skal det være. Jeg har købt et beer pong sæt hos Oelbong.

beer-pong-saet

Sættet indeholder plader til kopperne, bolde og røde og blå kopper. Så er totalt klar til, at spille beer pong med vennerne.

Det er et totalt cool sæt. Originale blå og røde kopper som man ser dem på film. Med afmålinger til forskellige typer indhold. Sprit, vin eller øl. Så man ikke drikker sig selv helt vildt i hegnet – selvom det er en sidegevinst ved spillet. Taber man, så vinder man på en måde 🙂 Det handler jo om fest, musik, druk og håneret. Jeg satser bestemt på at sætte veninder til vægs – eller drømmer i hvertfald om det 🙂

Beer-Pong-Set-Without-Table

Hvordan spiller man beer pong og hvad er reglerne?

Jeg har fundet et sted – eller mange faktisk – hvor der er forklaret de simple regler, men også de helt officielle regler. Ja, der er faktisk helt officielle regler. De bruges under de store turneringer rundt om i verden. Det er faktisk ved at blive en helt velanset sportsgren – ihvertfald i nogen dele af verden.

Men find reglerne på Gode-Tips.dk.

the-rules-of-beer-pong

Opdatering:

Jeg modtog mit beer pong sæt fra Oelbong og det var som jeg havde håbet og forventet. Lækkert sæt og vi havde en super sjov aften. Vi fik en del at drikke, selvom det ikke kun var pga spillet, men fordi vi drak hele tiden 🙂 Det tog nemlig lidt lang tid at spille beer pong. Ikke fordi spillet er langsomt, men fordi vi var mega dårlige til det – i starten ihvertfald. Det blev bedre og det er ikke sidste gang jeg hiver mit beer pong sæt frem 🙂

Nå ja, og lige afslutningsvis synes jeg lige, at jeg vil linke til et rusforum, da der sikkert er nogen af min venner, som burde lurer lidt der, da de drikker helt vildt meget 😂😂 Rusforum.dk – behandling af alkoholproblemer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *