Hvad er forskellen mellem strømpebukser, leggings og yoga bukser?

Sponsoreret indhold

Tænk på strømpebukser som uigennemsigtig og lidt mere holdbare strømpebukser. De kan ikke bruges som bukser. Jeg har bemærket, at “nøgne” strømpebukser eller “nylons” er gået af mode, og de fleste kvinder går helt uden dem i disse dage eller erstatter strømpebukser. Den store ting om strømpebukser er, at de sjældent “løber” som “nylons”. Strømpebukser er flotte under en sommernederdele og kjoler og kan udvides til efteråret.

Leggings er lidt tykkere, men skal stadig bæres under en tunika eller en nederdel. Leggings er gode til, at tilføje et lag af varme til dit outfit. Ofte kommer leggings også uden “fødder”.

Yoga bukser er den moderne version af svedbukser til kvinder. Normalt er de lavet af et stretchy materiale, har et bredt taljebånd, som til tider kan foldes og generelt passer godt med undtagelse. De er designet til folk, der dyrker yoga, så de bliver generelt sat, når du laver en position som “downward dog” og strækker sig, når du flytter fra den ene stilling til den anden. Yoga bukser er yderst behagelige og kan helt sikkert bæres uden en overdækning.

Altså, der er flere forvirrende spørgsmål om yogatøj, da de fleste mennesker bliver forvirrede, når de skal finde det perfekte yogatøj.

Faktisk skal man helst have det perfekte yogatøj, noget som er behageligt, åndbart og kan transportere sveden væk fra huden, som kan holde blodcirkulationen god, mens du dyrker yoga. Så først ved, hvilke typer tøj, der er perfekte som yogatøj – Sport BH’er eller tank tops med leggings og yoga shorts.

Og angående dit spørgsmål om flere forskelle mellem strømpebukser, leggings og yoga bukser.

Leggings dækker benene, mens strømpebukser dækker kroppen fra taljen til tå og shorts dækker lige fra talje til lår.

Leggings er tætte, mens strømpebukser er mere strømpebukser og shorts til kvinder som et ekstra lag hud. Men mænds shorts eller bukser er ikke ultra tætte, det er som halvbukser. Stoffet i leggings og shorts er tykkere, mønstrede, solide typer så strømpebukser (rent og netformet).

Leggings og shorts kan bæres som tøj, men strømpebukser bruges til, at have på under nederdele og kjoler.

ZERO Feel undertøj

Det har ikke en helt masse, at gøre med leggings og yoga tøj at gøre, men Sloggis ZERO Feel undertøjskollektion er super lækker og du kan næsten ikke mærke at du har den på. Så det kan nemt bruges til at dyrke yoga i.